fbpx

Referenser

Vad har andra tyckt som gått ubildningar på PsykosyntesAkademin

”Hej! Tack för en fantastisk Essentials. Det var nog en av de bästa upplevelserna i mitt liv. Jag tycker ni borde ha ett steg 2 också. Assagioli var ju en jäkla klok kille så jag tycker vi borde visa det. Ge de fantastiska lärarna Linda och Angelika några klistermärken också.”

Ronnie Byström

”Att börja ta emot klienter är verkligen ett nytt steg i livet, det djupa mötet med en annan människa skapar en ny mening åt mitt eget liv, det ger en känsla av att ha ett djupare syfte”
Carola Edlund

“Det här är den största resan jag har gjort, fast jag åkt runt all världens hörn. Jag är oerhört tacksam över alla verktyg jag fått med mig och den fördjupade kunskapen om mig själv och människor i stort som kommit via Psykosyntesen. Det är en stor del av mina böcker, den terapi jag ger och mitt sätt att bemöta andra människor varje dag.

Under många år har vi som familj haft det ganska tufft, och jag är övertygad om att det är Psykosyntesen som gjort att jag kunnat må bra och ta hand om mig själv igenom alla stormar.

Kort sagt – det här den absolut bästa presenten du kan ge dig själv! Just do it!”

Jessica Stigsdotter Axberg

“Jag gillar att Psykosyntesen vilar på en djup och bred teoretisk bas samtidigt som den har ett öppet sinne för att ta in ny forskning och erfarenheter in i utbildningen. T.ex. har mindfulness och meditation alltid varit en naturlig del i Psykosyntesen.

Genom att vara en del av en grupp och ta del av allas utveckling så har det haft en “turboeffekt” på min egna utvecklingsresa. Lärarna har en otrolig förmåga att möta individer och gruppen i sina processer och verkligen bidra till att varje möte blir intressant och utvecklande.

Utbildningen är upplevelsebaserad vilket innebär att det är fullt fokus på närvaro under kurshelger och att litteraturen får man först efter en kurshelg. För mig som gillar att vara förberedd så har det varit extra givande att släppa kontrollen och istället vara i det som händer, fullt fokus på närvaro i stunden.

Jag har deltagit i många kvalificerade utbildningar i personlig utveckling och ledarskap och Psykosyntesen är utan tvekan den som givit mig mest. Psykosyntesakademin erbjuder fantastiska möjligheter till personlig utveckling oavsett var du än befinner dig i livet.”

Jonas Nyman

”Den främsta behållningen från PsykosyntesAkademin har för min del tveklöst varit de grupprocesser som ingår som en naturlig del av undervisningen och som särskilt fokus i gruppterapi/relationsgrupper. De teoretiska aspekterna av psykosyntesen som intresserar mig mest är de existentiella inslagen med fokus på den unika individen, vårt behov av goda relationer för att leva väl, att förhålla oss till livets polariteter och motsatser, den centrala betydelsen av den mening vi ger till livet, betonandet av värderingar och inte minst viljan, våra val och vårt ansvar inför dem.”
Philip Bäckmo

Senaste inläggen

Arkiv