fbpx

Terapeutelever

Mot slutet av tredje studieåret har våra elever möjlighet att börja ta emot klienter. Det ger dig möjligheten att gå i terapi hos en av våra elever till reducerad kostnad. 

Vi erbjuder en förmedlingstjänst där vi matchar dig med en elev. Om du vill kan du här läsa om några av våra terapeutelever och komma med önskemål om en specifik terapeut. Vi försöker då ta hänsyn till ditt önskemål men kan inte garantera ett specifikt val av terapeut.

De elever som kommit längst i sin utbildning kan även kontaktas direkt, utan att gå via vår förmedling, vilket framgår i listan nedan.

Namn
Beskrivning:
Annie KruseStockholmÄven mottagning onlineKontakta terapeuten direktLinkedInAvslutar inom närmaste halvåret min utbildning till psykosyntesterapeut. Har även många års erfarenhet som chef inom näringslivet. Tar emot på Artillerigatan.
Katharina Stålberg AgensjöStockholmÄven mottagning onlineKontakta terapeuten direktLinkedInVidareutbildar mig samtidigt inom kinesiologi till psykopraktor. Våra kroppar minns.
Nina HahnStockholmÄven mottagning onlineKontakta terapeuten direktLinkedIn​Jag har fyraårs utbildning till psykosyntesterapeut vid Psykosyntes Akademien i Stockholm och tar nu emot praktikklienter. På meritlistan finns min egen tuffa personliga resa, 2,5 års studier i psykologi vid Lunds Universitet, 2 års utbildning marknadsekonomi vid RMI Bergs och över 20 års erfarenhet som bolagsgrundare. I valet av terapeut utbildning var det avgörande för mig att Psykosyntes Akademien ställer krav på att den individuella processen är en nödvändig bas för den som vill arbeta med mänsklig utveckling. Det är ett krav att eleverna gör den resa som deras framtida klienter kommer att stå inför.
Jag arbetar idag i ledande position i annan verksamhet och tar emot praktikklienter kvällstid 17:00-20:00 och helger lördag och söndag dagtid. http://www.soulwill.com
Åsa FrickSigtunaÄven mottagning onlineKontakta terapeuten direktHos mig kan Du att samtala om det som är problematiskt i din vardag. Vi möts runt tankar och känslor som inte vill släppa taget om dig. Jag stödjer dig i det som pågår och vår relation är helt på dina villkor. Här är det tillåtet att i terapi sätta ord på ditt livsmönster och samtidigt känna dig trygg och hållen av mig. Våga ta steget och bli bemött för den Du är. Vi har alla en längtan av att bli sedda och lyssnade på, utan att dömas för det. Jag är 63 år och full av livserfarenhet från ett händelserikt liv. Om du tvekar att höra av dig så tänk bort den tanken och kontakta mig gärna. Känn dig Välkommen. Åsa
Eva FredbladStockholmÄven mottagning onlineKontakta terapeuten direktHar genomgått 4 års utbildning i Psykosyntes och har tagit emot klienter i några år nu. Behöver du stöd och hjälp att få ihop ditt livspussel så är du varmt välkommen att kontakta mig för ett möte.
Maria HagaGöteborgÄven mottagning onlineKontakta terapeuten direktLinkedIn
Unn HjohlmanStockholmÄven mottagning onlineKontakta terapeuten direkt
Annika HadeniusStockholmÄven mottagning onlineKontakta terapeuten direktLäs mer på https://forestnest.se/
Viveca Löwenthal Stockholm Även mottagning onlineKontakta terapeuten direktLinkedInVill du skapa förändring i ditt liv? Kanske vill du känna mer trygghet, glädje och energi. För att få tillgång till hela dig och komma i en bättre balans kan du ta hjälp av någon att prata med. Ett samtal kan göra så mycket. När du berättar vad som rör sig i ditt inre får du på ett naturligt sätt tillgång till dina känslor och tankar. Det ger dig utrymme som kan öppna upp för nya insikter och sundare förhållningssätt som bidrar till mer livsenergi. Beroende på situationen träffas vi i samtalsrum, walk-and-talk eller digitalt över Teams. Eller i en kombination av dessa - det som känns bäst för dig. Första samtalet är alltid kostnadsfritt. Varmt välkommen att kontakta mig Läs mer på .https://lowenthalterapi.se/
Viveca Löwenthal Kontakt via förmedling
Annika Kane NolteStockholm, NackaÄven mottagning onlineKontakta terapeuten direkt
Britt-Inger Bengtsson ÖstersundÄven mottagning onlineKontakta terapeuten direktLäs om mig på fb-sidan Självklar.
Jessica Stigsdotter AxbergStockhol, UppsalaÄven mottagning onlineKontakta terapeuten direktLinkedInMitt hjärta klappar extra för dig som fått en NPF-diagnos som tex adhd eller autism. Terapi kan verkligen bli en väg framåt om man upplevt tuffa utmaningar i livet och vill förstå sig själv på ett djupare plan. Läs mer om det på mrshyper.se/terapi
Lena-Maj AndingStockholmÄven mottagning onlineKontakta terapeuten direktVidareutbildad i Friskvårdsmassage, Familjekontellationer och Vedic Art.
Jenny Hagemeyer LindowStockholmÄven mottagning onlineKontakta terapeuten direkt
Daniele PalmucciStockholmKontakt via förmedling
Feliz RodriguezStockholmKontakt via förmedling
Fred WrangelStockholmKontakt via förmedlingLinkedInKänner du dig låg på energi, ensam eller rädd?
Har du svårt med dina relationer?
Anpassar du dig för att få vara med eller vara till lags?
Vill du lära känna dig själv, hitta balans i ditt liv och upptäcka nya vägar i livet?
Många gånger i livet ställer vi dessa och liknade frågor till oss själva. Det kan kännas outhärdligt och väldigt ensamt att utforska det på egen hand. I Samtalsterapi är du inte ensam. Jag vandrar med dig och tillsammans utforskar vi det mysterium som är du. Vi tittar på hur ditt liv har sett ut, vart hinder dyker upp och hur din potential kan komma till uttryck.

Jag utbildar mig till psykosyntesterapeut (samtalsterapeut), och går mitt fjärde år på psykosyntesakademin. Se mer info på http://www.psykosyntesakademin.se
Utöver psykosyntes har jag mångårig erfarenhet av missbruksproblematik, 12-steg metodik och har arbetat med barn och ungdomar i drygt femton år.
Jag erbjuder dig samtalsterapi till ett reducerat pris under min utbildning,
Priset är 350:-/ timme

Välkommen att ringa eller maila mig för mer information!
Fred.wrangel@gmail.com
073 964 9005
Katarina Liss-LarssonStockholmKontakt via förmedling
Katarina Westin SilfverswärdStockholmKontakt via förmedlingLinkedIn
Lena Loheim KangevikStockholmKontakt via förmedlingLinkedInStår du vid ett vägskäl i livet? Har du hamnat i en svacka eller kris som du inte tar dig ur? Känner du ångest, håglöshet eller kanske en rastlöshet som hindrar dig från att leva full ut? Eller är du bara nyfiken på din potential och vem du egentligen är? Med min stora livserfarenhet och ödmjukhet inför livet, dess vägar och irrvägar, håller jag dig i handen och guidar dig vidare med psykosyntesens fina verktyg till vår hjälp.
Malin JohanssonÖstersundKontakt via förmedling
Maria JonassonKramforsKontakt via förmedling
Maria JälleboStockholmKontakt via förmedlingLinkedInJag ser fram emot att tillsammans med dig utforska din inre värld, kanske är det trassliga relationer eller avsaknaden av relationer som tynger dig. Det kan vara ångest eller stress i vardagen eller ditt förhållande till din familj. Du kanske vill reda ut en trasslig barndom eller bygga upp din självkänsla. Där du är, vill jag möta dig.
Vill du veta mer om mig? Besök http://www.dimensionterapi.se eller https://www.linkedin.com/in/mariajallebo.
Meliz KarlgeStockholmKontakt via förmedling
Sandra JonssonStockholmKontakt via förmedling
Sippan (Durandal) BryttingStockholmKontakt via förmedlingLinkedIn
Annika RoupéStockholmÄven mottagning onlineKontakta terapeuten direktLinkedIn​Behöver du bolla? Vill du stöd i att nysta ut det som känns trassligt? Jag avslutar nu en fyraårs utbildning till psykosyntesterapeut vid Psykosyntes Akademien i Stockholm och tar emot praktikklienter. Jag är också certifierad coach och med mig i bagaget har jag en lång chefskarriär från näringslivet samt diverse utbildningar, bla inom ACT. Frågor som jag brinner lite extra för är bla den klassiska frågan "vem är jag", medberoende & missbruk, relationer, skilsmässa och exitentiella frågor. Varmt välkommen för ett första samtal som alltid är kostnadsfritt!
Elsa HägerStockholmKontakt via förmedlingDu är varmt välkommen att höra av dig till mig.
Elsa under utbildning till Psykosyntes och Imagoterapeut, samt steg 1 utbildad Bildterapeut från Umeå universitet.
Eva ÖstbergÖsthammar, UppsalaÄven mottagning onlineKontakta terapeuten direktLäs gärna mer om mig på facebook, Eva Östberg Psykosyntesterapeut under utbildning
Furogh ShahrivarStockholmKontakt via förmedling
Helena WernerStockholmKontakt via förmedlingLinkedIn
Jonas NymanStockholmKontakt via förmedling
Martin SamuelssonMalmöÄven mottagning onlineKontakta terapeuten direktLinkedIn
Petronella de SouzaNyköpingÄven mottagning onlineKontakta terapeuten direkt