fbpx

Ledning och administration

Vill du kontakta någon av oss via e-post, skriv förnamn.efternamn@psykosyntesakademin.se


Erik Hedblad, Rektor
Erik har det övergripande ansvaret för Stiftelsen PsykosyntesAkademins verksamhet och utveckling på kort och lång sikt. Han är adjungerad medlem i Styrelsen och sammankallande för ett Kvalitetsråd där lärare och studierektorer aktivt bidrar till frågor som rör akademins pedagogiska inriktning.

Erik är civilekonom från Handelshögskolan i Stockholm, där han idag leder kurser i självledarskap och gruppdynamik. Erik har även studerat organisationspsykologi på avancerad nivå (systemisk och psykodynamisk grund) vid Stockholms Universitet och är diplomerad psykosyntesterapeut, PsA. Erik verkar på delar av sin tid som konsult, coach och terapeut med ett speciellt fokus på ledare i familjeföretag. Tel. 08-641 47 00

Annika Sibring, Studierektor Terapeututbildning
Annika är diplomerad psykosyntesterapeut PSA ®, ICF Coach samt Certifierad IMAGO parterapeut. I grunden är hon Civilekonom inriktad på internationell marknadsföring och kommunikation och har bred arbetslivserfarenhet från såväl ideell som privat sektor. Bland annat har hon arbetat som projektledare med koordinering av internationella utbildningsprogram, arbetat som ekonomiansvarig samt som kurator inom grundskolan.

Annika var tidigare studierektor för grundutbildningen vid Psykosyntesakademin under fem år. Hon delar sin tid mellan Psykosyntesakademin och den egna praktiken i centrala Stockholm. Tel. 08-641 47 00.

Lucie Wiberg, Studierektor Grundutbildningen
Lucie är diplomerad psykosyntesterapeut, PsA® och har lång erfarenhet av klientarbete. På 90-talet introducerade hon Systemiska familjekonstellationer i Sverige tillsammans med M.D. Albrecht Mahr och psykosyntesterapeuten Karen Hedley. Hon drev sedan under många år ett utbildningsföretag, som bland annat erbjöd workshops och utbildningar i metoden.

Lucie har bred erfarenhet av projektledning och administration inom marknadsföring, media och finans. Hon har även en högre textil utbildning vid Handarbetets Vänner, där hon idag leder kurser i bildvävning. Hon delar sin tid mellan ateljén och PsykosyntesAkademin. Hon är kontaktperson för eleverna på den tvååriga grundutbildningen och för deltagare på kursen Essentials PsA®. Tel. 08-641 47 00

Vill du kontakta någon av oss via e-post, skriv förnamn.efternamn@psykosyntesakademin.se. 

Kontoret är i första hand bemannat tisdagar, onsdagar och fredagar. Vill du hälsa på, ring gärna först så att du vet att vi är på plats.

Telefon till växeln: 08-641 47 00

Sök Psykosyntesterapeut

På Psykosyntesföreningens hemsida kan du söka lämplig terapeut/coacher. I databasen finns också psykosyntesterapeuter som är under utbildning och som tar emot klienter till reducerad kostnad. Dessa har ansvarsförsäkring via respektive utbildningsinstitut och går under utbildningen i kontinuerlig handledning.

Sök på Psykosyntesföreningens sida »

Klimakteriet – en serie onlineträffar med Eva Sanner

7 träffar online, 7 oktober - 17 februari Max 12...

Arena Psykosyntesakademin: Workshopserie om transpersonellt arbete i terapi

En workshop för Dig som aktivt vill fördjupa och...

Vem vill du nominera till årets Margo Russel-stipendium?

Margo Russells Minnesfond instiftades år 2002....

Nyhet: Mansgrupp

Men's Work med Mircea Budulean och Erik Hedblad...

Prova psykosyntes på Ekskäret Anywhere

Under fyra veckor i april och maj, med start 14...