fbpx

PsA:s verksamhet och Covid-19

Här finner du löpande den senaste generella informationen från oss. Specifik information kommuniceras direkt till våra grupper.
Har du frågor, välkommen att kontakta oss på info@psykosyntesakademin.se

Vår övergripande intention är att hålla vår verksamhet igång samtidigt som vi är måna om att ta ansvar för både individer och vårt samhälle.

Vi baserar våra beslut främst på direktiv till arrangörer från Folkhälsomyndigheten, samt från vår arbetsgivarorganisation SINF. Utifrån detta för vi på kontoret en löpande dialog med våra lärare och vår styrelse.

Det är Psykosyntesakademins policy sedan starten av pandemin att följa de rekommendationer som ges av Folkhälsomyndigheten.

Vi har också en önskan som skola att kunna bedriva en så normal verksamhet som möjligt, utan att riskera att våra grupper blir en plats för smittspridning. För att det ska vara möjligt är det viktigt att var och en som rör sig i våra lokaler följer rådande rekommendationer. 

I kurslokal, online eller hybrid

Vårt förstahandsval är alltid att samlas i kurslokal. Kursmoment kan komma att genomföras helt online eller i hybrid, där möjlighet finns att ansluta till kurslokalen på distans. 

För den som väljer att komma in till våra lokaler kan vi komma att kräva ett negativt Covid-test. För vissa grupper har vi snabbtester tillgängliga på plats. Aktuell information kommuniceras inför varje kursmoment. 

Uppdaterat 2021-06-08