fbpx

Assistera – hur fungerar det?

 Vi tillsätter assistenter en gång per år, för hela det kommande läsåret. Detta sker normalt under våren, inför kommande höst- och vårtermin. Här finner du funktioner för att anmäla intresse.

Hur förbereder jag mig?

Se information längre ner på den här sidan.

Har du möjlighet att hoppa in på kort varsel?

Då kan du löpande anmäla ditt intresse, så kontaktar vi dig om det uppstår luckor! När du anmäler intresse får du ett mail som visar dina val och en länk där du senare kan gå in och hålla dina val uppdaterade.

 

Vem kan assistera?

Assistentrollen är öppen för våra tidigare elever som slutfört minst 2 år Inre Ledarskap (Grundutbildningen). Du bör inte känna någon av deltagarna i den grupp där du ska assistera, detta stämmer du av med studierektor men tänk gärna nu efter om du känner någon i pågående grupper.

Steg 1: Visa schema

Börja med att titta på schemat – här ser du alla datum för samtliga grupper.  

Anmäl intresse (årsplanering)

(Öppen under en period varje vår)

Anmäl intresse: hoppa in med kort varsel

Detta är vår reserv-lista! Här kan du löpande anmäla intresse.

Välkommen att assistera!

Vad roligt att du vill stötta stiftelsen och våra lärare i rollen som assistent!

Assistenten är en viktig roll som funnits med på akademin sedan start och har ett värde som är såväl praktiskt som terapeutiskt – och en möjlighet att lära genom att följa undervisningen från insidan.

Här finner du ett information om hur du anmäler intresse att assistera, samt information som förbereder dig för din roll. Läs igenom i god tid så att du kommer förberedd! Välkommen som assistent!

Om rollen
Att assistera på zoom
Lokaler, larm och säkerhet
Utlägg och kostnadsersättning
Handbok för hybrid-teknik i lokal Självet

(Kommer)