Utbildning

Om du vill guida andra behöver du själv ha gjort en resa

”Den viktigaste driften hos människan är sökandet
efter det egna Självet och dess potential.”

/Roberto Assagioli

Jag heter Mona Eriksson och är studierektor på PsykosyntesAkademin. Oavsett vilken kurs eller utbildninge du väljer hos oss vågar jag lova dig ökad självkännedom. Genom en djupt personlig upptäcktsresa uppmuntras de insikter, den empati och den ödmjukhet som bildar ett fundament i vårt växande.

Om du vill guida andra behöver du själv ha gjort en resa

Även våra yrkesinriktade utbildningar utgår från principen att den individuella processen är en nödvändig bas för den som vill arbeta med människor och psykosyntes. Det är alltså självklart för oss att våra elever ska göra den resa som deras framtida klienter kommer att stå inför.

På den här sidan hittar du en sammanfattning av våra utbildningar. Klicka dig vidare och läs mer, eller hör av dig till oss så berättar vi mer.

/ Mona Eriksson, studierektor Terapeutbildningen

Essentials PSA®

Kursen i självutveckling och början till ditt utforskande av vem du är och vem du vill vara. Det är en fem dagar lång fristående kurs, som också är en grundkurs i psykosyntes. Den vänder sig till dig som vill titta närmare på dina möjligheter och begränsningar, förstå dig själv bättre och vad som format dina val under livet.

Läs mer»

Grundutbildning

I PsykosyntesAkademins tvååriga grundutbildning ligger fokus på din personliga utveckling. Du får möjlighet att lära känna dig själv, dina omedvetna föreställningar och dina uppfattningar om dig själv och livet. Genom hela utbildningen arbetar vi utifrån ett helhetsperspektiv som inkluderar kropp, känsla, tanke, sinne och intuition.

Läs mer»

Diplomerad Psykosyntesterapeut PSA®

”Bli den som bidrar till andras växande”. Den grekiske filosofen Aristoteles beskrev lycka i fyra nivåer. Den första nivån är materiell, den andra nivån är personlig, den tredje nivån är interpersonell och den fjärde nivån är för ett meningsfullt syfte.

Läs mer»

Gruppledarskap

Efter två grundläggande år där du arbetat på djupet med att förstå dig själv har du möjligheten att bygga vidare på de kunskaperna. I den åtta månader långa påbyggnadsutbildningen ligger fokus på att utveckla din kapacitet som ledare.

Läs mer»

Handledarutbildning

Handledarutbildningen vid PsykosyntesAkademin har ett transpersonellt och integrativt perspektiv i arbetet med individer och grupper. Utbildningen vänder sig till dig som vid kursens start har minst 600 klienttimmar. Du skall vara diplomerad psykosyntesterapeut och ha intresse av att utveckla din förmåga att handleda klientarbete.

Läs mer»

Fortbildning

PsykosyntesAkademin bjuder kontinuerligt in välkända och erfarna psykosynteslärare och lärare från närliggande fält att hålla fördjupande kurser på olika psykosyntesteman, som på olika sätt vänder sig till elever som påbörjat eller avslutat sin påbyggnadsutbildning.

Läs mer»

Kortare kurser & workshops

PsykosyntesAkademins program för korta kurser är varierande och under ständig utveckling. Det gemensamma syftet är att ur olika perspektiv erbjuda metoder och verktyg för dig att utvecklas och växa som individ. Målet är att både inspirera till lustfylld upptäckarglädje och konkretisera till steg i vardagen.

Läs mer»

Är du intresserad av att veta mer?

Pin It on Pinterest

Share This