Kalendarium

Läs om våra utbildningar, föreläsningar, kurser, informationskvällar och workshops

”Livet är inte ett problem som ska lösas,
det är ett mysterium som ska levas.”

/Roberto Assagioli

För att underlätta ditt sökande har vi samlat det som sker på akademin i vårt månadsvisa kalendarium. Vi arbetar ständigt med att kunna erbjuda speciella events med författare eller andra som har något viktigt att berätta. Korta kurser finns också högt upp på agendan och där har vi en öppen dialog med lärare och tidigare elever, så håll utkik efter vad som kan komma.

Det är viktigt för oss att nå fler med mer från psykosyntesens värld och ändå är det inte mängden kurser som är det viktigaste målet för oss.

Det allra viktigaste för oss på akademin att osvikligt kunna erbjuda samma kvalitetsutbildning i personlig utveckling och självkännedom, som kännetecknat akademin sedan starten. Med den som grund, vet vi att de som sedan utbildningar sig till diplomerad psykosyntesterapeut PSA® verkligen har jobbat på djupet med att förstå sig själva innan de möter andra i deras sökande.
/Ann Marie Lamb

Samlat kalendarium

Här kan du i korthet hitta det vi erbjuder här på PsykosyntesAkademin. Allt samlat för att du inte ska missa det som kan vara värdefullt för dig.

Läs mer»

Events

Här kan du hitta spännande föreläsningar, författarbesök, poddskapare eller varför inte en och annan diktafton. Allt för att inspirera!

Läs mer»

Informationsträffar

Informationsträffar hålls några gånger per termin och det är fritt inträde. Under dessa möten berättar vi om teorin inom psykosyntes. Du får också information om våra utbildningar och vårt program av öppna kurser och föreläsningar.

Läs mer»

Meditation

Ett underliggande tema för varje meditationskväll är fred och gemenskap. Du behöver ingen förhandskunskap, bara en önskan att få sitta i stillhet, medveten och närvarande och fördjupa kontakten med din intuition

Läs mer»

Är du intresserad av att veta mer?

Pin It on Pinterest

Share This